Βαθιά μελαγχολία προκαλεί στην Πόπη Τσαπανίδου το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού. Δεν έκρυψε τη θλίψη της με ένα προσωπικό κείμενο συνοδευόμενο από φωτογραφίες της στις καλοκαιρινές διακοπές της.

Γράφει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια:

«Αν έπεφτε Τρίτη... άντε Τετάρτη. Και Πέμπτη να έπεφτε! Αλλά Κυριακή; Να τελειώσει ο Αύγουστος ημέρα Κυριακή; Να κλείσει μαζί με το Σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος μήνας και ολόκληρο το καλοκαίρι; Άδικο! Σαν να δίνει έμφαση στο τέλος.Και μ αφήνει (για εσένα δεν ξέρω) να κολλάω το βλέμμα στη θάλασσα που λαμπυρίζει, θαρρείς και κάποιος άναψε εκατομμύρια λαμπιόνια, κάτω ακριβώς, από τον αφρό της. Να χάνομαι στο μπλε και άσπρο της. Να μαγνητίζομαι από τους άσπρους κύβους, με τα μπλε πατζούρια. Να ακολουθώ αργά αργά, το ιστιοπλοικό, με τα πανιά φουσκωμένα και να χαζεύω τα χταπόδια, να λιάζονται στον ήλιο. Γιατί είναι Κυριακή. Και έχω χρόνο να τα δω όλα αυτά και να μελαγχολήσω με το καλοκαίρι που τελειώνει.

Γι αυτό σου λέω! Αν ήταν Τρίτη... άντε Τετάρτη...

Του χρόνου πάλι λοιπόν! Και μέχρι τότε... θα ανοίγω κρυφά τις φωτογραφίες στο κινητό και θα θυμάμαι τις στιγμές!"Το κολύμπι στη «Χαβάη» με την Ελένη και τον Αλέκο, τα t-shirt του φετεινού τρύγου του Στέλιου, το «Κένταυροοοος» του Γιάννη, τα flash tatoos με την Αμαλία και τα κορίτσια, την προπόνηση της Σάρον, το σούπερ κανό της Τζένης και όλες αυτές τις παραλίες, τα βράχια και τα γαλανά νερά που έκαναν το καλοκαίρι του 2014 να είναι υπέροχο!

Να είμαστε καλά...»

iefimerida.gr