Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα συμμετέχει ο Θοδωρής Χαριτάκης, που εξασφάλισε την πρόκριση στην Εθνική ομάδα.

Ο αθλητής του Ν.Α.Ο. Σούδας κατέλαβε την 2η θέση στο σκιφ (1Χ) εφήβων και την 3η θέση στο διπλό σκιφ (2Χ) της ίδιας κατηγορίας. Η ενημέρωση του Ν.Α.Ο. Σούδας για τη σπουδαία επιτυχία του αθλητή του:

«Μεγάλη επιτυχία για το ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΟΥΔΑΣ η πρόκριση στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας του αθλητή του ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και η συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα γίνει στο Βίσεγκραντ της Βοσνίας στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014.   

Ο Θοδωρής  Χαριτάκης πήρε την πρόκριση καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο σκιφ (1Χ) εφήβων και την 3η θέση στο διπλό σκιφ (2Χ) εφήβων στο οποίο αγωνίστηκε με πλήρωμα-συναθλητή τον Καλέντζη Σπύρο του ΝΑΟ Κέρκυρας.
Οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι εάν λάβουμε υπόψιν μας ότι 24 έφηβοι  αθλητές αγωνίστηκαν σε τρεις κούρσες σε διάστημα μικρότερο των 3 ωρών προκειμένου να διεκδικήσουν  τις 4 θέσεις της  κατηγορίας εφήβων για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
   
Το Δ.Σ. συγχαίρει τον αθλητή του για την πρόκρισή  και τη συμμετοχή του με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, του εύχεται καλή επιτυχία και ευχαριστεί το ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για τη συνεργασία.

Παράλληλα ευχαριστεί ιδιαίτερα την ANEK LINES και την εταιρεία  ALFIX - ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΕΠΕ επίσημους χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας του Ομίλου για την στήριξη  προς τους  αθλητές μας.»