Φαίνεται πως η οικογένειά του Αντώνη Βαρδή δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα της γραφειοκρατίας και έτσι δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την τελευταία επιθυμία του: να γίνει η ταφή στο εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του.

Έτσι, η οικογένειά, θέλοντας να ενημερώσει όλους όσους θέλουν να πουν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη ανακοίνωσε μέσω facebook πριν από λίγη ώρα ότι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη. 

Ακόμη, ζήτησε να μην δοθούν χρήματα σε στεφάνια μιας και επιθυμία του μεγάλου καλλιτέχνη ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό και να δοθεί σε άπορους συνανθρώπους μας. 

Διαβάστε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook:

«Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε. 
Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» . 

Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν: 

1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.
2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/SYNENTEYXEIS/item/73986-konstantinos-polyhronopoylos-synenteyxi-me-ton-anergo-poy-taizei-3000-synanthropoys-mas.
3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού».