Με συγκινητικό τρόπο ο Πλατανιάς ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο, Στέλιο Βαρουξάκη, τον απερχόμενο γεν. γραμματέα, Γιάννη Τρούλη και το απερχόμενο μέλος του Δ.Σ., Πέτρο Μαρινάκη, για την προσφορά τους στην ομάδα.

Ειδικότερα οι Βαρουξάκης, Τρούλης είχαν ξεχωριστή προσφορά όλα αυτά τα χρόνια της εκπληκτικής πορείας των "ερυθρόλευκων", που από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα βρέθηκαν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, τη Super League.

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το νέο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστούν και δημόσια:

- Τον απερχόμενο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Στέλιο Βαρουξάκη για την πραγματικά ανεκτίμητη προσφορά του στην ομάδα μας, στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Στέλιος Βαρουξάκης ήταν ο πρωτεργάτης και στυλοβάτης της σοβαρής, οργανωμένης και νοικοκυρεμένης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και οδήγησε έως την ιστορική άνοδο και τη διατήρηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων στη Super League, σε αγαστή και στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης. Ο Στέλιος Βαρουξάκης, μεγαλομέτοχος της ομάδας μας, ήταν και παραμένει ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τον Πλατανιά Χανίων και είμαστε ευτυχείς γι’ αυτό, γιατί σπάνια συναντά κανείς στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανθρώπους με αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

- Τον απερχόμενο γενικό γραμματέα κ. Γιάννη Τρούλη. Ο Γιάννης Τρούλης έχει μια μακρά και αδιάλειπτη διαδρομή δεκαετιών στον Πλατανιά Χανίων, κατά τη διάρκεια των οποίων υπηρέτησε με συνέπεια από διάφορες θέσεις την ομάδα μας, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση, για την αφιλοκερδή αφοσίωσή του, την αγνή του αγάπη, τη σκληρή δουλειά του, αλλά και τις γνώσεις του όσον αφορά μια σειρά από σημαντικά λειτουργικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα μας. Ο Γιάννης Τρούλης θα παραμείνει ένα από τα σημαντικά ενεργά μέλη της ποδοσφαιρικής μας «οικογένειας», ως υπεύθυνος Ασφαλείας των αγώνων της ομάδας μας.

- Το απερχόμενο μέλος του Δ.Σ. κ. Πέτρο Μαρινάκη για τη στήριξή του και την προσφορά του στην ομάδα μας. Ευχόμαστε στον Πέτρο Μαρινάκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού του Δήμου Πλατανιά.