Την τρίτη και τελευταία πρόσκληση για να συμμετάσχουν  στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, για το έτος 2011 απευθύνουν ο  Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου στους συναδέλφους τους.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι τα παρακάτω:

α)  Εκλογή προεδρείου

β)  Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός

γ)  Τροποποίηση καταστατικού

δ)  Ευρωπαϊκά προγράμματα

ε)  Ωράριο

ζ)  Παραεμπόριο

η)  Άλλα θέματα

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 και ώρα 11:30, στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Λ. Χερσονήσου (δίπλα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου-Ευαγγελίστρια-στο Λ. Χερσονήσου).

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου τονίζεται:

\”Στους χαλεπούς καιρούς που περνάμε, εν μέσω οικονομικής κρίσης, η μικρομεσαία επιχείρηση περνάει την πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία. Καταστήματα κλείνουν, συνάδελφοι μένουν άνεργοι, πολυκαταστήματα χτυπάνε την πόρτα μας και το παράνομο παραεμπόριο οργιάζει. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι, παίρνοντας δραστικές αποφάσεις, ούτως ώστε να επιζήσουμε εμείς, οι επιχειρήσεις μας και οι οικογένειές μας.

Πρόθεσή μας είναι η δημιουργία ενός μεγάλου και δυνατού Εμπορικού Συλλόγου γι’ αυτό το λόγο θα συμμετέχουν και συνάδερφοι από τους πρώην Δήμους Γουβών, Μαλίων και Επισκοπής\”.

Προσκεκλημένοι στη συνέλευση είναι ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Δοξαστάκης Ζαχαρίας και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Φιλιππάκης Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook