Ο Σπύρος Μπαξεβάνος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έδειξε το επιθυμητό πρόσωπο απέναντι στη Νέα Ιωνία και υπέστη δίκαια την ήττα, που την αφήνει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Ο 43χρονος προπονητής του Κισσαμικού τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε και το σχετικό βίντεο:

«Πολλά πράγματα πρέπει να κρατήσεις από ένα τέτοιο παιχνίδι. Σου δείχνουν τα λάθη πρώτα απ’ όλα για τη συνέχεια. Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Νομίζω ότι δίκαια πήρε την πρόκριση. Κι εμείς είχαμε αλλαγές στην ομάδα, αλλά είχαν κι αυτοί είχαν σημαντικές απουσίες. Ήμασταν κακοί και φυσιολογικά για εμένα με την αγωνιστική εικόνα που είχαμε σήμερα στο παιχνίδι δείξαμε ότι δεν δικαιούμασταν την πρόκριση και δίκαια δεν την πήραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο ήταν περισσότερο αγωνιστική η ομάδα της Νέας Ιωνίας από εμάς. Εμείς ήμασταν σε όλα δεύτεροι. Χωρίς πίεση πάνω στη μπάλα, χωρίς να παίρνουμε τις δεύτερες μπάλες καθόλου, ήμασταν γενικά πολύ νωθροί. Δύο φάσεις, δύο γκολ. Μετά από εκεί και πέρα αρχίζει ο αντίπαλος να γιγαντώνεται και να το πιστεύει παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι δείξαμε κάποια διαφορετικά κομμάτια. Προσπαθήσαμε τουλάχιστον, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και κάποιες καταστάσεις, αλλά δεν ήρθε τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα το γκολ. Σε μία αντεπίθεση ήρθε και το τρίτο γκολ με ένα πέναλτι και από εκεί και πέρα δίκαια κύλησε όλο το παιχνίδι.

Σημαντικό για εμάς είναι ότι δεν μας κοστίζει τίποτα για το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το κυριότερο. Τελειώσαμε με το κύπελλο, θέλαμε να περάσουμε στο κύπελλο, δεν είναι ότι αφήσαμε τη διοργάνωση σε δεύτερη μοίρα. Θέλαμε να περάσουμε, δεν περάσαμε, δεν καταφέραμε. Ξέρουμε τώρα τα λάθη μας, τι πρέπει να διορθώσουμε, ειδικά στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης με τον Αστέρα Βάρης. Ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να μπούμε και να δείξουμε τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που δείξαμε σήμερα, να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει εμάς αυτή τη στιγμή».

Για το τι έφταιξε γι’ αυτή την ήττα και αν έπαιξε ρόλο ο δυνατός αέρας:

«Δικαιολογίες για εμένα δεν υπάρχουν. Εμείς φταίμε, κανένας άλλος».