Τη μάχη με τη ζωή έχασε ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο της Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου-Εθνικού.

Ο 46χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου των Αθηνών, μετά την ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι του, που ξεκίνησε την ώρα των επεισοδίων στον αγώνα της Γ' Εθνικής, μεταξύ Ηροδότου και Εθνικού στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης.

Ο άτυχος άνδρας, όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε βαριά καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη, δίνοντας σκληρή μάχη με το θάνατο.

Οι γιατροί κατέβαλλαν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά τελικά ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Για την επίθεση εναντίον του τρία άτομα ένας 24χρονος, ένας 27χρονος και ένας 32χρονος έχουν προφυλακιστεί ενώ σε ακόμη ένα άτομο, 22 ετών, έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Επιπλέον στον 24χρονο ασκήθηκε και δίωξη για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε με σιδηρογροθιά.