Αβέβαιο είναι πλέον το μέλλον της καριέρας ενός μόνιμου αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς Κύπρου που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη στρατιωτική δικαιοσύνη λόγω... έρωτα.

Ο απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων υπολοχαγός θέλησε να στείλει μέσω Facebook ένα μήνυμα στην αγαπημένη του η οποία είναι τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας.

Την ώρα λοιπόν της εκπαίδευσης των στρατιωτών του Λόχου του, έγραψε σε ένα χαρτόνι «HELENA ΣΕ ΑΓΑΠΩ» και έβαλε τους στρατιώτες να το κρατούν και να ποζάρουν μαζί του στον φωτογραφικό φακό.

Στη συνέχεια ανάρτησε τη φωτογραφία στο Facebook και έγραψε: «Επειδή βαρέθηκα να μου τα πρήζεις, ότι ντρέπομαι να σου μιλάω καλά από το τηλέφωνο, άμα έχει άλλους γύρω μου. Δες πόσο ντρέπομαι!!!».Το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς και το Υπουργείο Αμυνας τώρα εξετάζουν το τι θα κάνουν με τον υπολοχαγό, μετά και από διαμαρτυρίες από γονείς στρατιωτών οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους.

 Πάντως, όσον αφορά την τραγουδίστρια φίλη του, φαίνεται ότι τον πέτυχε το σκοπό του: «Είσαι ο άντρα των ονείρων μου. Είμαι πολύ τυχερή που μ' αγαπάς. Με κάνεις κάθε μέρα ευτυχισμένη. Είσαστε όλοι πολλοί όμορφοι», του έγραψε στο Facebook.


iefimerida.gr