Οι βόμβες ασετιλίνης του Επαναστατικού Αγώνα, με τις οποίες θα γίνονταν οι τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας και επιχειρηματικών στόχων, ψάχνει η Αντιτρομοκρατική. 

Το πρωί του Σαββάτου, άνδρες της Υπηρεσίας κάνουν έρευνες σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κυψέλη, τη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Καλλιφρονά, στο πλαίσιο του αγώνα δρόμου που γίνεται για να βρεθεί ο χώρος που είναι αποθηκευμένες οι βόμβες ασετιλίνης και οξυγόνου, που εκτιμάται πως ήδη έχουν κατασκευάσει τα εναπομείναντα ελεύθερα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα».

Το διαμέρισμα στην Κυψέλη όπως κι εκείνο που ερευνήθηκε στο Θησείο αποδείχθηκε πως ήταν... καθαρά και ότι η στάση του Αντώνη Σταμπούλου στην Αντιτρομοκρατική μετά τη σύλληψή του έδωσε χρόνο στους συνεργούς του να απομακρύνουν από αυτά ότιδήποτε θα μπορούσε να αποδειχθεί ενοχοποιητικό. 

Οι έρευνες έγιναν με βάση τα κλειδιά που βρέθηκαν στο δωμάτιο του 31χρονου συλληφθέντα στο πατρικό του σπίτι, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κλειστά αυτά ανοίγουν τρία σπίτια. 

Οι περιοχές που έχουν εστιάσει τις έρευνες τους οι αστυνομικοί είναι η ευρύτερη περιοχή του Βύρωνα, ακόμα και το κέντρο της Αθήνας, καθώς από τις κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει δυο φορές το Α. Σταμπούλο να κινείται με την μοτοσυκλέτα του, στην πλατεία Κλαύθμωνος, με τελευταία φορά να είναι την ημέρα της σύλληψής του.

Εκείνο που πιστεύουν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής είναι πως ο 31χρονος άνδρας, που από την ημέρα της σύλληψή του δεν έχει μιλήσει παραμόνο με την δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ και σε αυτή μόνο στα Ιταλικά (σ.σ. η μητέρα του είναι Ιταλίδα), είναι πως ο Σταμπούλος δεν έχει καμία γνώση για το που βρίσκεται το οπλοστάσιο του Επαναστατικού Αγώνα και αυτό λόγω των "στεγανών" που έχει αναπτύξει η οργάνωση. 

Έτσι, επανέρχεται στο προσκήνιο το σενάριο της κινητής γιάφκας, να έχουν κρύψει δηλαδή τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα τον οπλισμό της οργάνωσης σε ένα αυτοκίνητο το οποίο είτε κινείται συνεχώς είτε το έχουν κάπου σταθμεύσει.

newsit.gr