Οι ανακοινώσεις από πλευράς του Παντελή Ευθυμάκη μπορεί να μην έγιναν τελικά αλλά στην ουσία βγήκε είδηση από την πρωινή εκπομπή του Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5. Αυτή έχει να κάνει με την επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ του FlashNews.gr στο οποίο αναφερόταν ότι θα αναλάβει η κίνηση φίλων του ΑΟΧ με επικεφαλής τον κ. Ευθυμάκη να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα.

Αυτός που έκανε την σχετική ανακοίνωση ήταν ο Κώστας Μανιουδάκης που είναι μέλος αυτής της κίνησης. Αφού ανέφερε ξεκάθαρα ότι είναι τελεσίδικο ότι η ομάδα περνάει στα χέρια της κίνησης έθεσε τρεις προϋποθέσεις, οι οποίες αν συμβούν τότε δεν θα προχωρήσει τελικά ούτε αυτή η προσπάθεια.

Αυτός που αρχικά μίλησε από την κίνηση φίλων του ΑΟΧ ήταν ο Κώστας Τσουβαλάς που υποστήριξε:

«Γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια για να τελεσφορήσει όλη αυτή η διαδικασία που ξεκίνησε για το καλό του ΑΟΧ και τίποτε άλλο.Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ή κάτι συγκεκριμένο. Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα έχουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Συζητάμε με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να μπουν δυναμικά στην ΠΑΕ.Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ετσι ώστε το τοπίο να είναι καθαρό σε σχέση με τον ΑΟΧ. Γιατί όπως είδατε όλοι ξεκίνησε μια προσπάθεια ο Παντελής (σ.σ. Ευθυμάκης) μαζί με κάποιους ανθρώπους, αλλά στην πορεία κάποιοι δεν υπάρχουνε. Δεν υπήρχε τρόπος να συνεχίσει αυτή η προσπάθεια κι έτσι λοιπόν συνεχίζει μόνος του με κάποιους φίλους να δούμε τι θα γίνει. Είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή σε μια προσπάθεια που θα κρίνει εάν υπάρχει αύριο στην κίνηση που κάνει ο Παντελής και μερικοί άλλοι. Πιστεύω μέχρι το βράδυ να έχουμε κάποια αποτελέσματα. Η δική μας η αντίληψη είναι ότι θα υπάρχει θετική εξέλιξη. Η ουσία είναι να υπάρξει θετική ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά. Η άλλη μεριά είναι οι πρώην μέτοχοι της ΠΑΕ και οι άνθρωποι με τους οποίους συζητάμε και οι οποίοι θέλουν ένα ξεκάθαρο τοπίο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Μανιουδάκης: «Τελεσίδικο ότι αναλαμβάνουμε»

Αυτός όμως που προχώρησε σε αποκαλύψεις ήταν ο Κώστας Μανιουδάκης που είπε ξεκάθαρα ότι η κίνηση φίλων ΑΟΧ με επικεφαλής τον Παντελή Ευθυμάκη αναλαμβάνει να βγάλει από την δύσκολη θέση την ιστορική ομάδα:

«Γράψαμε μια επιστολή για να διαβαστεί από  τον κ. Ευθυμάκη, αλλά κάτι του συμβαίνει και ήρθε στην θέση του ο κ. Τσουβαλάς. Απλά για να καθησυχάσουμε τον κόσμο, τον φίλαθλο τον αγνό, αυτό που αγαπάει την ομάδα και περιμένει από χθες, προχθές την σημερινή ημέρα για να ανασάνει.Το δια ταύτα για να το ακούσει ο κόσμος όλος να το πω καθαρά, λιανά και ωραία. Η κίνηση με επικεφαλής τον Παντελή Ευθυμάκη, ο οποίος δεν επιθυμεί να ακούγεται το όνομά του και μιλάμε η κίνηση μεταξύ ίσων και μπροστά ο κ. Ευθυμάκης, αποφασίσαμε την ομάδα την αναλαμβάνουμε. Την παίρνουμε, ξεκινάμε, τελειωμένο, να το ακούσει ο κόσμος. Δεν μπορεί να μασάμε τα λόγια μας και να λέμε και αύριο, και αύριο. Περιμένουνε ποδοσφαιριστές, περιμένουνε φίλαθλοι. Είναι 100% επίσημο. Δεδομένο είναι έχει τελεσιδικήσει που λένε και οι νομικοί.Τελειωμένο την ομάδα την αναλαμβάνουμε. Την ομάδα δεν θα την αναλάβουμε σε περίπτωση:
1) που δεν κατατεθούν οι παραιτήσεις του προηγούμενου Δ.Σ.-έχουν κατατεθεί , τις έχουμε στα χέρια μας.
2)αν ο μεγαλομέτοχος ο κ. Μαμιδάκης δεν συνεχίσει να στηρίζει την κίνηση μας-οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι συνεχίζει.
3)βασικότερο και σπουδαιότερο, οι μεγαλομέτοχοι οι υπόλοιποι, ο κ. Πάτερος, που αγαπάει την ομάδα και θέλει το καλό της όσο κανένας άλλος, μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους να παραδώσουν τις μετοχές τους όπως είχαμε πει, όχι να τις χαρίσουνε. Τις μετοχές τους στην ΠΑΕ να τις έχουμε εμείς, να μην έχουμε πόλεμο όταν θα ξεκινήσουμε».

Πάτερος: «Παραχωρώ τις μετοχές μου»

Μετά το τέλος της εκπομπής επικοινώνησε με τον σταθμό ο Σταύρους Πάτερος που έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Παραχωρώ τις μετοχές μου στο ενδιαφερόμενο διοικητικό σχήμα, αλλά δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ και πάλι με τα κοινά του ΑΟΧ».

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook