Δύο από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές μας, ο Γιάννης Κότσιρας και ένας άνθρωπος δικός μας,ο Ηρακλειώτης Μανώλης Λιδάκης, συναντιούνται φέτος επί σκηνής, σε ένα νέο χώρο, το LEVARE Music Theater, εκπληρώνοντας μια κοινή τους επιθυμία που μετράει χρόνια.

Σε αυτήν τη σπουδαία συνύπαρξη, οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν φωνές και ρεπερτόρια από τις πολύχρονες πορείες τους. Τραγούδια που έχουν κατακτήσει το χώρο τους στις καρδιές μας και ρεφρέν που σημάδεψαν τις ζωές μας βγαίνουν αγκαλιασμένα επί σκηνής, σε ένα πρόγραμμα που χωράει μελωδίες και στίχους από κλασικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Οι δύο ερμηνευτές έχουν χαρακτηρίσει με την παρουσία τους το ελληνικό τραγούδι και η συνάντησή τους στη σκηνή του LEVARE Music Τheater θα χωρέσει τα καλύτερα σημεία της δισκογραφίας τους, καθώς και τραγούδια από τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους.

Για τον Γιάννη Κότσιρα, η πρόσφατη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, έδωσε ένα στιβαρό σύνολο τραγουδιών με τίτλο "Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει", ενώ ο Μανώλης Λιδάκης κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες τον δίσκο "Αύριο θα είναι αργά", όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης πάνω σε στίχους αξιόλογων στιχουργών (Θ. Γκόνη, Β. Αλλαγιάννη, Σ. Μάλαμα,Γ. Σιδερή, Γ. Κλεφτογιώργου,Γ. Μελισσίδη)και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη.

Μαζί τους θα εμφανίζεται και η Χριστίνα Παπατριανταφύλλου

Έκπληξη – πρόταση αποτελεί και η απόφασή τους να μας συντροφεύουν και τα μεσημέρια της Κυριακής, με ειδικό μενού και δωρεάν κρασί.