Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» ευχαριστεί δημόσια όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχή έκβαση του δείπνου που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα και το Ξενοδοχείο Civitel Olympic, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στον χώρο του ξενοδοχείου, στο Μαρούσι Αθηνών. 
Για τη μεγάλη συμβολή του στη διοργάνωση και πραγματοποίηση του δείπνου καθώς και για τη διαρκή συμπαράστασή του στο έργο του Ιδρύματος ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Γεώργιο Θεοδωράκη, που ανέλαβε όχι μόνο την φιλοξενία της Χορωδίας Χανίων και της αντιπροσωπείας του Ιδρύματος αλλά και το κόστος διοργάνωσης της εκδήλωσης. Επίσης, το προσωπικό του ξενοδοχείου που η άψογη και πολύμηνη συνεργασία τους συνέβαλλε καθοριστικά στην επιτυχία της βραδιάς.
Επίσης, ευχαριστούμε την Χορωδία Χανίων, την Πρόεδρό της Κλειώ Χαρωνίτη και τον συνθέτη και διευθυντή της Χορωδίας Γιάννη Μεντζελόπουλο που παρουσίασαν το έργο του ιδίου, «Ωδή στον Eλευθέριο Bενιζέλο», αλλά και τις Σοπράνο Δέσποινα Δρακάκη και Nίκη Xαζιράκη, τον βαρύτονο Zαφείρη Kουτσιλιέρη, την πιανίστρια Μαρία Κουτουλάκη και τον Δημήτρη Βακάκη που έπαιξε κρητική λύρα, για τις μοναδικές τους ερμηνείες.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης, ΑΝΕΚ, που ανέλαβε την δωρεάν μεταφορά της Χορωδίας Χανίων από και προς τα Χανιά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook