Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την κατάσταση με τα σκουπίδια που επικρατεί σε οικόπεδο στην πόλη των Χανίων, δίπλα σε σχολείο και κάτω "ακριβώς από την μύτη" υπηρεσιών του Δήμου.

Ο χώρος αυτός βρίσκεται λίγα μέτρα πριν τα κτίρια των συνεργείων του Δήμου Χανίων και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για Δημοτικό οικόπεδο, ο οποίος στο παρελθόν είχε καθαριστεί, αλλά  κάποιοι βολεύονται ακόμα να πετάνε σκουπίδια εκεί. Όπως φαίνεται από τον όγκο των απορριμμάτων για πάρα πολύ καιρό ασυνείδητοι βρωμίζουν ανενόχλητοι την περιοχή.

Ο κουρουπητός αυτός είναι πάρα πολύ κοντά στο σχολείο στο Σόδυ και καθημερινά, εκατοντάδες μαθητές περνούν ουσιαστικά από μια εστία μόλυνσης, λαμβάνοντας και τα... αντίστοιχα μηνύματα περί περιβαλλοντικής αγωγής και ευθύνης του πολίτη αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών.

Οι αρχές θα πρέπει να δουν το θέμα άμεσα, καθώς εκτός από ζητήματα δημόσιας υγείας, ελλοχεύει και ο κινδυνος πυρκαγιάς.

Να σημειωθεί ότι το Flashnews.gr ενημέρωσε το Δήμο Χανίων για το θέμα, όπου έλαβε απάντηση θα το φροντίσουν το επόμενο διάστημα.
Πεταμένοι κάδοι μπροστά στην εισοδο των κτιρίων του Δ. Χανίων
Καθαρίστηκε το μονοπάτι της Αγίας Κυριακής

Ωστόσο, μετά και το ρεπορτάζ του Flashnews.gr που έγινε ύστερα από καταγγελίες πολιτών, ο Δήμος Χανίων ενεργοποιήθηκε άμεσα και καθάρισε την περιοχή μέσα σε λίγες ημέρες και είναι πλεόν διαθέσιμη στους περιπατητές για την καθημερινή τους βόλτα.

Δείτε πως ήταν πριν ο χώροςΚαι τώρα που καθαρίστηκεFlashnews.gr