Ο σύλλογος εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Χανίων, ανακοινώνει ότι παίρνει την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών να οργανώσει δωρεάν μαθήματα σε ένα αριθμό μαθητών γυμνασίου-λυκείου, παιδιά ανέργων.

Είναι κατανοητό ότι δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες γιατί ούτε σχολείο, ούτε φροντιστήριο είναι.

• Η στήριξη μπορεί να καλύψει ένα περιορισμένο αριθμό μαθητών γυμνασίου-λυκείου, στα μαθήματα: Μαθηματικά, Φιλολογικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Σχέδιο. Επιπλέον θα παραδίδονται και μαθήματα Ελληνικών σε παιδιά μεταναστών.

• Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία και για να λυθούν μια σειρά πρακτικά θέματα χρειάζεται να καταγραφούν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την Παρασκευή 21/11/2014
• Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα τηλέφωνα 6972728167, 6948517558.

Σε σχετικήα ανακοίνωση ο Σύλλογος σημειώνει ότι

"Ο σύλλογος εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Χανίων σε μία περίοδο που οι εργατικές και λαϊκές οικογένειες πληρώνουν τις βαριές συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και τις επιθέσεις της εργοδοσίας, θεωρεί ότι η ταξική αλληλεγγύη σε όσους έχουν πιο οξυμένα προβλήματα, σε όσους αγωνίζονται, πρέπει να αποτελεί στοιχείο της δράσης, των συνδικάτων, όχι με την μορφή της ελεημοσύνης, αλλά δεμένα με την οργάνωση της πάλης για την επίλυση των προβλημάτων".

Με το σκεπτικό αυτό ο Σύλλογος, "παλεύοντας για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων της ανεργίας, του εισοδήματος, της υγείας, και όλων των άλλων αναγκών των εργατικών οικογενειών, ανακοινώνει ότι παίρνει την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών να οργανώσει δωρεάν μαθήματα σε ένα αριθμό μαθητών γυμνασίου-λυκείου, παιδιά ανέργων".