Μετά την έξοδο του από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του ο Απόστολος Παπουτσάκης σιγά σιγά επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας του Εργοτέλη στον κόσμο της ομάδας.

Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» μιλώντας στο επίσημο σαίτ του συλλόγου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για τη νέα χρονιά και στην ομάδα που χτίζεται , στους στόχους που υπάρχουν για το επόμενο πρωτάθλημα διαβεβαιώνοντας τους φιλάθλους της ομάδας ότι θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» δεν παρέβλεψε να ευχαριστήσει και όλους αυτούς που έδειξαν ενδιαφέρον όλο το προηγούμενο διάστημα για την πορεία της υγείας του.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Εργοτέλη αναφέρει τα εξής :

«Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου δεν σήμανε για εμάς τίποτα άλλο παρά την έναρξη της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός ακόμα ισχυρότερου, ενός ακόμα ελκυστικότερου Εργοτέλη. Η διαδικασία υλοποίησης του σχεδιασμού μας για την επόμενη σεζόν κορυφώνεται με στόχο η ομάδα μας να είναι πλήρης από την πρώτη κιόλας ημέρα της προετοιμασίας της.

Στόχος μας είναι να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία και προς αυτό προσανατολίζονται όλες οι προσπάθειές μας. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους φίλους του Εργοτέλη ότι ετοιμάζουμε μια ομάδα ικανή να τους κάνει υπερήφανους.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συμπαραστάθηκαν με πραγματικό ενδιαφέρον τόσο σε μένα, όσο και στην οικογένειά μου στο διάστημα της νοσηλείας μου. Καλό καλοκαίρι σε όλους».