Τη νέα, οικολογικότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον συσκευασία του, παρουσίασε επίσημα το μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης Zaro’s, στο πλαίσιο εκδηλώσεων του δήμου Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Οι συμμετέχοντες τόσο στις εκδηλώσεις καθαρισμού και δενδροφύτερυσης των Ενετικών Τειχών, όσο και της 2ης Περιβαλλοντικής Έκθεσης στο πάρκο Μαρτινέγκο, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την άριστη ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού Zaro’s στη νέα συσκευασία των 500 ml, που χρησιμοποιεί μόλις 10,5 γραμμάρια πλαστικού, την μικρότερη δηλαδή ποσότητα πλαστικού απ’ οποιοδήποτε άλλο εμφιαλωμένο νερό στην Κρήτη.

Μέσω της καινοτομίας του, το φυσικό μεταλλικό νερό Zaro’s εξοικονομεί έως και 30 % πλαστικό, αποδεικνύοντας έμπρακτα με αυτό τον τρόπο την περιβαλλοντική συνείδηση και την επιχειρησιακή ηθική του.

Η εταιρία Βότομος Α.Ε. επέλεξε να παρουσιάσει και να προσφέρει δωρεάν το μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης στη νέα, καινοτόμα συσκευασία του, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, προσδίδοντας έναν συμβολικό χαρακτήρα στην ενέργεια και εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα μια σειρά πρόσθετων δράσεων για το περιβάλλον και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Πιστή στη δέσμευση της, για συνεχώς αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών και ποιότητας, η Βότομος Α.Ε. και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Zaro’s συνεχίζουν την ενεργοποίηση τους και προσφέρουν ακόμα περισσότερα, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook