«Δεν δωροδόκησα κανέναν, δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη ΝΔ» επανέλαβε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Σούκουρας, τον οποίο η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου κατονόμασε ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να τη δωροδοκήσει ώστε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει για λεφτά και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε ο Γ.Σούκουρας στο Mega. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει επισκεφθεί τόσο το γραφείο της κ. Ξουλίδου όσο και των Αδ.Γεωργιάδη και Νότη Μηταράκη, αλλά «μιλήσαμε για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών».

«Ας κινδυνεύσω, δεν λέω ψέματα, λέω αλήθεια» είπε, χαρακτηρίζοντας προσωπικές απόψεις τα όσα ανέφερε στα μηνύματά του προς την κ. Ξουλίδου μέσω Facebook.

Ειδικά για το μήνυμα που αναφερόταν στον Π.Μελά, ο Γ.Σούκουρας ζήτησε «χίλια συγγνώμη» από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στο μήνυμα έγγραφε: «1-0 Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας έλεγα;». Ωστόσο, ο Γ.Σούκουρας είπε ότι εκ παραδρομής έβαλε «τελεία» στη φράση 'ο Μελάς τα πήρε' και πως στην ουσία επρόκειτο για ερώτηση.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Μελά» επανέλαβε.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, από την πλευρά του, μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για «κακοήθειες και αισχρότητες».

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης επανέλαβε ότι η υπόθεση του «κουμπαρά» έκλεισε εσπευσμένα από τον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, αλλά τώρα ανοίγει και πάλι και πρέπει να διερευνηθούν οι καταγγελίες.

Μιλώντας και στον ΑΝΤ1 ο κ. Σούκουρας ανέφερε ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση και πως ό,τι είπε στην κ. Ξουλίδου ήταν προσωπικές του απόψεις.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη ΝΔ, το δηλώνω κατηγορηματικά» επαναλάμβανε συνεχώς ο κ. Σούκουρας, ενώ είπε ότι «ποτέ δεν της είπε για χρήματα». Παραδέχτηκε όμως, ότι έκαναν κουβέντα για την εκλογή του ΠτΔ.

«Αυτά που λέει η κ. Ξουλίδου είναι παραμύθια της Χαλιμάς» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σούκουρας και για να τονίσει την απόστασή του από τη Νέα Δημοκρατία σημείωσε ότι στις τελευταίες εκλογές είχε «ψηφίσει Λεβέντη».

in.gr