Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για σήμερα και την κήρυξη κοινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (Π.Ο.Σ.Τ.) την Πέμπτη 9 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Σύλλογος εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 
Όπως επισημαίνουν στην επιστολή τους «Έπειτα από τη μαζική – μαχητική συγκέντρωση και πορεία στις 30/05/2011, με καθολική πανελλαδική συμμετοχή των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.» 
«Τονίζουμε την άρνηση του υπουργού Οικονομικών να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Συλλόγου, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Βουλής ο οποίος δέχτηκε την αντιπροσωπεία του Συλλόγου και παρέλαβε το σχετικό Υπόμνημα».
Επίσης, από σήμερα έως και την Παρασκευή 10 Ιουνίου, οι δικαστικοί υπάλληλοι, προβαίνουν σε πανελλαδικές στάσεις εργασίας από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.
Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη, 8 Ιουνίου αποφασίστηκε παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1 το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Αθηνών με τη συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων Αθήνας και Πειραιά.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook