Για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος λαθρεμπόρων που διακινούν κλεμμένα από τις ευρωπαϊκές χώρες οχήματα αλλά και όπλα, φαίνεται πως δούλευε ένας 33χρονος Βούλγαρος ο οποίος συνελήφθη στο Συνοριακό Σταθμό του Προμαχώνα Σερρών ενώ κατευθυνόταν προς την πατρίδα του.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου που υπέβαλαν σε έλεγχο το αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι έφερε αλλαγμένες πινακίδες κυκλοφορίας και ότι την 1η Ιουνίου είχε δηλωθεί η κλοπή του στις αρχές της Γαλλίας.

Όμως, οι παρανομίες του Βούλγαρου δεν είχαν τελειώσει. Κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε στο εσωτερικό του αυτοκίνητου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 659 κυνηγετικά φυσίγγια σε συσκευασίες των 25, κρυμμένα κάτω από την ρεζέρβα στο πορτ μπαγκάζ, καθώς και έναν σουγιά με μήκος λάμας δέκα εκατοστών.

Ο Βούλγαρος οδηγός ομολόγησε ότι είχε φτάσει στη χώρα μέσω Ηγουμενίτσας από το Μπάρι της Ιταλίας με σκοπό να παραλάβει το αυτοκίνητο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης και να το μεταφέρει στη Σόφια.

Δεν εξήγησε, όμως, πώς και για ποιο λόγο βρέθηκαν στην κατοχή του τα φυσίγγια, πράγμα που θα κάνει πιθανότατα όταν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook