Η ωραιότερη γυναίκα της Γαλλίας είναι πανύψηλη - έχει ύψος 1.80 μ.- με καταπράσινα μάτια και μορφωμένη. Τον ελεύθερο χρόνο της, η Camille Cerf ξεφυλλίζει περιοδικά μόδας και, όπως η ίδια δηλώνει, μπορεί τώρα να διαπρέπει στην πασαρέλα, όμως το μέλλον της βρίσκεται στο κόσμο των επιχειρήσεων.

Κατακτώντας επάξια τον τίτλο της ωραιότερης Γαλλίδας για το 2015 - "Μiss France 2015"-, η 20χρονη Camille αποδεικνύει ότι, ομορφιά και εξυπνάδα μπορούν να αποτελέσουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Γεννημένη στο Nord Pas De Calais, η πανέμορφη Γαλλίδα ζει τα τελευταία δύο χρόνια σ΄ένα μικρό διαμέρισμα στο Παρίσι για να βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο. Η Camille, φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της έγκριτης πανεπιστημιακής Σχολής Διεθνούς Εμπορίου της Λιλ, αύριο θα φορέσει τα καλά της για να σβήσει με τους αγαπημένους της φίλους και την οικογένειά της 20 κεράκια. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο χρόνος της θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος αφού θα δίνει συνεντεύξεις και θα ποζάρει για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών της πατρίδας της αλλά και του εξωτερικού.




"Ο τίτλος της ωραιότερης Γαλλίδας για το 2015 είναι το καλύτερο δώρο για τα αυριανά της γενέθλιά, σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό "L' Express". Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, η Camille έκλεψε πανεύκολα τις καρδιές των κριτών του διαγωνισμού ομορφιάς που διεξήχθη το Σάββατο στο Παρίσι. Αμέσως μετά την στέψη της, έσπευσε να δηλώσει πως θα ήθελε να ασχοληθεί με τον τομέα της επικοινωνίας και των επιχειρήσεων αλλά και να αναπτύξει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. "Είναι μία κοπέλα που πατάει γερά στη γη", δήλωσε όλο υπερηφάνεια η μητέρα της Camille. Η ωραία της Γαλλίας έχασε πρόσφατα τον πατέρα της έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο και για το λόγο αυτό, θέλει να προσφέρει ότι μπορεί στους συνανθρώπους της που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα υγείας. Για τους φίλους της, η Camille είναι μία αυθόρμητη, φιλόδοξη και δυναμική κοπέλα που δεν το βάζει κάτω με την παραμικρή 





















protothema.gr