\’Μπαράζ\” πολιτικών ομιλιών αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη απο τους επικεφαλείς τριών κομμάτων.

Η πολιτική δραστηριότητα ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ – Ποτάμι ξεκινά απο το πρωί του Σαββάτου, συνεχίζεται το βράδυ και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Την αρχή κάνει ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος στις 10:30 – 11:00 το πρωί, μιλά στην Περιφερειακή διάσκεψη Κρήτης του κόμματος στο ξενοδοχείο \”Ατλαντίς\”.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και οι ::

– Ο βουλευτής Ηρακλείου Μιχάλης Κριτσωτάκης, που ως τομεάρχης τουρισμού θα αναφερθεί στα του κρητικού τουρισμού, με βάση το τουριστικό πλάνο του ΣΥΡΙΖΑ που ο ίδιος παρουσίασε προ ημερών, σε μεγάλη εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αθηνών.

– Ο βουλευτής Χανίων Γιώργος Σταθάκης, που θα αναφερθεί στο κεφάλαιο των υποδομών και της ανάπτυξης για το νησί μας.

Στον τρίτο άξονα της συνδιάσκεψης, τον πρωτογενή τομέα, θα αναφερθεί το μέλος της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Αποστολάκης.

Στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου και στα Χανιά, πραγματοποιείται εκδήλωση – συνεστίαση του ΚΚΕ στο κέντρο \”Πορτοκάλι\” με κεντρικό ομιλητή τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Επίσης στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου, και στο Ρέθυμνο, ο επικεφαλής του \”Ποταμιού\”, Σταύρος Θεοδωράκης θα παρακολουθήσει την παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο» στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ο κ.Θεοδωράκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ νωρίτερα θα έχει συναντήσεις τόσο με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη όσο και με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Στην συνέχεια θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη και  στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση σε φίλους και εθελοντές του Ποταμιού στο Ωδείο Ρεθύμνου στην παλιά πόλη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook