Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τη Χαλκίδα.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής παραβρέθηκε στην πολιτική εκδήλωση του κόμματος, στο δημαρχείο της πόλης και μιλώντας αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη, ανακοίνωσε πως θα “κατέβει” με το “Ποτάμι”, εφόσον βέβαια εγκριθεί η υποψηφιότητά του από το κόμμα.

"Στην ουσία έχουμε μπει ήδη σε μία άτυπη προεκλογική περίοδο γιατί οι πιθανότητες για να βγει Πρόεδρος είναι πολύ λίγες, αν δεν υπάρξει εθνική συναίνεση, αν δεν συμφωνήσουν δηλαδή τα δύο μεγάλα κόμματα η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά κύριο λόγο αλλά και όλα τα υπόλοιπα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Οπότε έχουμε μπει ήδη σε μία προεκλογική περίοδο και ελπίζω σε αυτή την προεκλογική περίοδο, πρώτα να κατέβω με το Ποτάμι, κάτι που θα αποφασίσει το ίδιο το Ποτάμι και κατά δεύτερον λόγο το Ποτάμι ως τρίτη δύναμη που δείχνουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις αυτή την στιγμή, να είναι ο εγγυητής στην μετεκλογική ζωή, δηλαδή να είναι εκείνος ο ρυθμιστής που θα φέρει κοντά τους ρεαλιστές και από την ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα απομονώσει τους λαϊκιστές”, δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος
newsit.gr