Ημέρα Τρίτη και το 14ο ραντεβού των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα ξεκινά. Πλήθος κόσμου αναμένεται να κατακλύσει και σήμερα το κέντρο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθεί κατά της κυβερνητικής πολιτικής και του Μνημονίου, δείχνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους.

Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι πολίτες φαίνεται να ενδιαφέρονται να βιώσουν συνθήκες άμεσης Δημοκρατίας, συμμετέχοντας καθημερινά και στις λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται μπροστά από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Στον απόηχο της μεγαλειώδους κυριακάτικης πανευρωπαϊκής συγκέντρωσης, μια ημέρα που πραγματικά βιώσαμε μια μοναδική «επανάσταση» και είδαμε εικόνες φαντασμαγορικές και πρωτόγνωρες-υπολογίζεται ότι ξεπέρασε τις 300.000 κόσμου- οι \”Αγανακτισμένοι\” της Ελλάδας με επίκεντρο την πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή και τη Δευτέρα.
Συνεχίζοντας με ειρηνικό τρόπο τις διαμαρτυρίες τους, συζήτησαν σε ομάδες τις επιλογές περαιτέρω κινητοποιήσεων που έχουν, ενόψει και της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ενώ η προσέλευση ήταν για μια ακόμη φορά μαζική.

Οι Αγανακτισμένοι και το Mega

Απόψε το βράδυ στις 8 μια μεγάλη μερίδα των Αγανακτισμένων πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από τις εγκαταστάσεις του Mega, διαμαρτυρόμενοι για την προβολή των κινητοποιήσεών από το κανάλι της Μεσογείων.

Aνάλογες συγκεντρώσεις \”αγανακτισμένων\’ γίνεται και στις παρακάτω πόλεις:

Θεσσαλονίκη

Ηράκλειο

Χανιά

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook