Περίπου μία φορά κάθε τρία χρόνια τη βλέπουμε με βραδινή τουαλέτα. Σπανίως γελάει, ενώ το «σκληρό» της προφίλ, οι χειρονομίες της και το συνήθως αγέλαστο πρόσωπο μαρτυρούν ότι σπάνια δείχνει, τουλάχιστον δημοσίως, την πιο… γυναικεία πλευρά της.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel έκλεψε την παράσταση στο επίσημο δείπνο του Αμερικανού προέδρου Barak Obama και της συζύγου του, Michelle. Όλα ανεξαιρέτως τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρονται εκτενώς στη δεύτερη φορά στα χρονικά που η Merkel εμφανίστηκε σε επίσημο δείπνο με βραδινή τουαλέτα. Είναι γεγονός ότι πάντοτε επέλεγε είτε κοστούμια είτε στην καλύτερη περίπτωση ταγιέρ, ποτέ όμως φόρεμα.

\"\"Η βραδιά στον Λευκό Οίκο απαιτούσε επίσημη ενδυμασία, αλλά αυτό είναι κάτι που η Γερμανίδα καγκελάριος το έχει ξανακούσει και το έχει ζήσει δεκάδες φορές. Όμως, αυτήν τη φορά άφησε στην άκρη τις συνήθεις στιλιστικές της επιλογές και έκανε μια εμφάνιση που εξέπληξε τους πάντες.

Η μαύρη τουαλέτα με την οποία εμφανίστηκε στην είσοδο του Λευκού Οίκου, πάντως, δεν φαινόταν καθόλου «ξένη» στο σώμα της, αφού η Angela ανέβηκε με μεγάλη άνεση τα σκαλιά, ενώ και τα μαλλιά, αλλά και το μακιγιάζ της δεν θύμιζαν σε τίποτα τις «άχρωμες» εμφανίσεις του παρελθόντος.

Πάντα ένα βήμα πιο πίσω ο σύζυγός της, Joachim Sauer, ο οποίος τη στηρίζει σε καθετί που κάνει. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle Obama, ξεχώριζε πάντως μέσα στην υπέρλαμπρη λευκή τουαλέτα της διά χειρός του Ινδού σχεδιαστή Naeem Khan.

  \"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook