Λίγο μετά τις 19.30 προσεγγίστηκαν τα άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στον δρόμο Λάκκων - Ομαλού από το απόγευμα, όπως είχε ενημερώσει νωρίτερα το Flashnews.gr

Πρόκειται τελικά για τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν εγκλωβιστεί σε δυο αυτοκίνητα λόγω του χιονιά που έπληττε τα ορεινά.

Στο σημείο έφτασαν, με δυσκολία και κάτω από σκοτάδι, ένα μηχάνημα της αντιπεριφέρειας Χανίων το οποίο άνοιγε δρόμο καθώς και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων με ένα όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα 4 άτομα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρέες είχαν ειδοποιηθεί να ξεκινήσουν το δρόμο της επιστροφής στις 14.00 το μεσημέρι, όμως, δεν άκουσαν τις συστάσεις.

Εκδόθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας

Απαγορεύτηκε επισήμως η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Λακκων  - Ομαλού. Η αντιπεριφέρεια Χανίων προχώρησε στην απόφαση αυτή καθώς το δίκτυο είναι αποκλεισμένο και επικίνδυνο από τη συνεχή χιονόπτωση.

Όπως τόνισε στο Flashnews.gr o αντιπεριφερειάρχης Χανίων δεν επιτρέπεται αυτή την ώρα οι πολίτες να λειτουργούν απερίσκεπτα και να κινούνται γενικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, θέτωντας σε κίνδυνο και τον εαυτό τους και τους εργαζομένους του κρατικού μηχανισμού που καλούνται να τους απεγκλωβίσουν με ελάχιστα μέσα.

 

 

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook