Ο Λεβαδειακός έδειξε την ποιότητα που έχει σαν ομάδα σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο κι όντας καλύτερος από τον Πλατανιά πήρε μία πάρα πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Η τοποθέτηση του προπονητή των φιλοξενούμενων για το παιχνίδι:

«Ήρθαμε εδώ θα έλεγα με το… μαχαίρι στο λαιμό, με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία κατά την άποψή μου καλή ομάδα, όπως είναι ο Πλατανιάς. Ήμασταν αποφασισμένοι, πιστεύαμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας και θέλαμε οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης. Θεωρώ βάσει εικόνας κι έτσι όπως ζήσαμε το ενενηντάλεπτο νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Αν εξαιρέσουμε ίσως κάποια διαστήματα και μόνο από στημένες φάσεις απειληθήκαμε από τον Πλατανιά. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ διαβασμένοι απέναντι στον αντίπαλο και είχαμε θα έλεγα σε πολλές φάσεις βγάλαμε αρκετή ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα και καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό… τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σήμερα παρουσιάσαμε και στοιχεία τα οποία, σύμφωνα με μία αλλαγή προπονητή τέτοια περίοδο είναι δύσκολο να μπορέσεις να περάσεις πράγματα και συγχρόνως να παίρνεις αποτελέσματα. Νομίζω ότι ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μου. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς και από ψυχολογικής αλλά και από βαθμολογικής πλευράς και νομίζω ότι πλέον έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί η ομάδα είναι καλή ομάδα. Όπως είπα και πριν έχει αρκετή ποιότητα και σήμερα ο Λεβαδειακός έδειξε ότι είναι μία ομάδα σε όλη τη λειτουργία σήμερα μέσα στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πλατανιά για την φιλοξενία και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».

Για το αν βάσει των παικτών που έχει ο Λεβαδειακός αδικείται από τη βαθμολογική του θέση: «Να σας πω… Σίγουρα υπάρχουν αν δούμε ατομικά σαν παίκτες πάρα πολλοί καλοί παίκτες. Πολλά παιδιά ήρθαν τέλη Γενάρη, μέσα Γενάρη. Κάποια παιδιά δεν είχαν παιχνίδια καθόλου στα πόδια τους, θέλουνε χρόνο κι όταν γίνεται και μία αλλαγή προπονητή, καθώς τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, σίγουρα κάτι φταίει, για να είναι ο Λεβαδειακός σε αυτή την θέση. Έτσι; Από εκεί και πέρα όμως η ομάδα έχει ποιότητα, έχει καλούς παίκτες, αλλά αυτό πρέπει να το δείχνει στο γήπεδο, όπως το δείξαμε σήμερα».

Για το αν αποτελεί πολυτέλεια για τον Λεβαδειακό η παρουσία του Πουλίδο: «Νομίζω, γιατί πραγματικά είναι πρώτο παιχνίδι που έχω εικόνα, γιατί δεν είχε τύχει ούτε σε φιλικό να μπορέσουμε να τον δούμε τον Άλαν, ότι σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πολύ ποιοτικός. Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Νομίζω ότι και για τον Λεβαδειακό και για το ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιοι παίκτες είναι χαρά μας να τους έχουμε και να τους βλέπουμε και να τους θαυμάζουμε. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ προσγειωμένο παιδί και είναι χαρά μου και χαρά της ομάδας που συνεργαζόμαστε μαζί του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook