Η Κορωνίδα με ανακοίνωσή της καταδικάζει την συμπεριφορά του Νίκου Παπαδάκη προς τον Πέτρο Τσαγκαράκη, αλλά παράλληλα αφήνει αιχμές για την απόφαση του διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Α. ΚΟΡΩΝΙΣ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας Παπαδάκη Ν. προς τον διαιτητή του αγώνα κ. Τσαγκαράκη Π.

Θα θέλαμε όμως να καυτηριάσουμε την στάση του συγκεκριμένου διαιτητή γιατί διέκοψε τον αγώνα με χαρακτηριστική ευκολία. Επικαλούμαστε το βίντεο του αγώνα ότι ναι μεν ο ποδοσφαιριστής χτύπησε τον διαιτητή, αλλά όχι με μπουνιά όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνος.

Στην συνέχεια παρά τις παρακλήσεις όλων των παραγόντων και των δύο ομάδων να βγει να συνεχίσει το παιχνίδι ο κ. Τσαγκαράκης έλεγε ότι ζαλίζεται και δεν μπορεί.

Σε ερώτηση που κάναμε που κάναμε στο γιατρό του αγώνα αν μπορεί να συνεχίσει μας είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ο κ. Τσαγκαράκης όμως έκλεισε το φύλλο αγώνος εις βάρος της ομάδας μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η αποχώρηση του κ. Τσαγκαράκη δεν ήταν σκόπιμη, γιατί με την απόφασή του αυτή καταδικάζει την ομάδα μας.

Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων, αλλά και από όλο τον φίλαθλο κόσμο του Νομού Χανίων για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και υποσχόμαστε την παραδειγματική του τιμωρία ως Δ.Σ.

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Α. ΚΟΡΩΝΙΣ

Το βίντεο του αγώνα από τη Νέα Τηλεόραση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook