Μετά από έναν δυνατό τελικό που διεξήχθη στα Περιβόλια η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, μετά την επικράτησή της επί του Ολυμπιακού με 1-0.

Ο Δούμτσης στο 20’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, μετά την ασταθή απόκρουση του… Νικοπολίδη junior σε σουτ του Γκαργκαλατζίδη.

Ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες στο 74’ λόγω κόκκινης στον Καριμπίδη, για… κουτουλιά σε αντίπαλο, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έγινε απειλητικός προς το τέλος χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Σε έναν όμορφο αγώνα αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν τα αντεθνικά συνθήματα από μερίδα φιλάθλων των “ερυθρόλευκων”, με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο να απειλεί να πάρει την ομάδα και να φύγει αν συνεχίζονταν αυτά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χανιώτης Γιώργος Γιαννουλάκης, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Μανόλη Καλφάκη, Μανόλη Μαρνέζο και 4ο διαιτητή τον Κυριάκο Ντοκάκη.

Την απονομή στους πρωταθλητές, που πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο τραγουδώντας συνθήματα της ομάδας τους, έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανώλης Μαθιουλάκης.

To photostory του τελικού των Κ15

Ολυμπιακός (Αναστάσιος Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (60′ Τσερκώνης), Ιτσκάρας (41′ Φυτόπουλος), Παπαδόπουλος, Ράμα, Βοΐλης, Γαλούπης, Κατσούκης, Σουρανής (51′ Καριμπίδης), Τσιριγώτης, Νεοφυτίδης.

ΠΑΟΚ (Βασίλης Μήττας): Μαβίδης, Ευφραιμίδης, Βουτσάς, Λύρατζης, Μανιώτης, Τσιγγάρας (46′ Κύρτσος), Δούμτσης (79′ Κύρκου), Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Χατζής (65′ Δουλγέρης), Γκαργκαλατζίδης.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook