Βγήκε από την ψυχιατρική κλινική η 22χρονη κοπέλα η οποία είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε συμμαθήτριες της στην σχολή νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ όπου φοιτούσε. Όπως είχε υποστηρίζει, δεν μπορούσε να αντέξει άλλο το bullying που δεχόταν σε καθημερινή σχεδόν βάση και σχεδόν για ένα χρόνο. Τώρα μετά από  νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική αισθάνεται έτοιμη να επιστρέψει στην ήρεμη ζωή του σπιτιού της.

«Είμαι πια καλύτερα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ξαναβρίσκομαι στο σπίτι μου, με τους γονείς και τα αδέλφια μου, που μου είχαν λείψει τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό που ήμουν στο ψυχιατρείο. Αισθάνομαι καλύτερα, νιώθω πλέον πιο δυνατή, είμαι καλά» ανέφερε η ίδια στο protothema.

Η νεαρή φοιτήτρια είχε γράψει και στο ημερολόγιο της ότι οι συμμαθήτριες της την κορόιδευαν για την εμφάνιση της αλλά και για την καταγωγή της. «Σήμερα τα παιδιά μου έσπασαν τα γυαλιά. Πήραμε βαθμούς, είμαι καλή, το ξέρω ότι είμαι καλή γιατί έχω έρθει στη Σχολή για να πάρω το πτυχίο μου και να κάνω περήφανους τους γονείς μου. Φυσικά αυτές και πάλι με βρίζουνε, λένε πως δεν αξίζω τίποτα. Δεν θέλω να τις σκοτώσω, θέλω απλά να τις τραυματίσω.»

Το κορίτσι συνελήφθη και αμέσως μετά την επίθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική για να επιστέψει και πάλι μετά την θεραπεία σε μια φυσιολογική ζωή.

«Θέλω να μείνω λίγες ημέρες σε αυτό το ήρεμο περιβάλλον του σπιτιού μου και μετά νιώθω έτοιμη να επιστρέψω στο σχολείο μου, να τελειώσω τη χρονιά μου, να πάρω το πτυχίο μου, να συνεχίσω τη ζωή μου μετά από όλα αυτά που συνέβησαν και να τα αφήσω πίσω» πρόσθεσε η 22χρονη.

Η νεαρή κοπέλα αυτή την στιγμή δέχεται στο σπίτι της υποστήριξη από ειδική ψυχολόγο.

Πηγή: star.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook