Χωρίς τις σημαντικές ειδήσεις που θα περίμεναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε μετά τις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας η συνάντηση του Γιάννη Κουράκη και των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΟΦΗ κ.κ Φωτάκη και Καϊμακάκη με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή. 
Ο κ. Μπιτσαξής για ακόμη μια φορά επέδειξε ατολμία στο να δώσει λύση στο δίκαιο αίτημα του ΟΦΗ στο θέμα της αδειοδότησης και μάλιστα όταν του τέθηκε το αίτημα να ανοίξουν οι φάκελοι όλων των ομάδων από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αυτός απάντησε ότι αυτό το θέμα θα το μεταφέρει στην ΟΥΕΦΑ για να ελέγξει τους φακέλους όλων των ελληνικών ομάδων. 
Αυτή ήταν και μια ανούσια απάντηση από τον κ. Μπιτσαξή καθώς αν δεν το γνωρίζει ο ίδιος θα πρέπει να ενημερωθεί ότι η ΟΥΕΦΑ δεν έχει καμία δικαιοδοσία να ανοίξει τους φακέλους όλων των ομάδων. 
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου απευθυνόμενος προς τον κ. Μπιτσαξή σε έντονο ύφος του τόνισε ότι «Θα πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα και να αποκατασταθεί η αδικία κατά του ΟΦΗ. Υπάρχει μια νοσηρή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πλαστές ενημερότητες και πολλά άλλα. Πως μια Κυπριακή εταιρία λογιστών έλεγξε τον φάκελο του ΟΦΗ με την καθοδήγηση του κ. Δημητρίου». 
Το μόνο θετικό στοιχείο που προέκυψε στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού ήταν ότι δεσμεύτηκε ότι κανείς δεν πρόκειται να αποβάλλει τον ΟΦΗ από το Ελληνικό πρωτάθλημα ενώ όταν ρώτησε τον κ. Καϊμακάκη για το αν ο φάκελος του ΟΦΗ είναι καθαρός ο νομικός εκπρόσωπος της κρητικής ΠΑΕ επισήμανε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον φάκελο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook