«Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης, αναζητεί εργασία» αναφέρει η αγγελία που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο με το όνομα Argyrios Ntinopoulos.

Πλούσιο χαρακτηρίζεται το υπουργικό βιογραφικό, αφού σε αυτό περιλαμβάνονται σπουδές στη δικηγορία, θητεία στη μάχιμη δημοσιογραφία, ενώ ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. Επίσης, είναι ειδικός στην επικοινωνία, στη διαχείριση κρίσεων, στη διοίκηση, παίρνει άμεσα δύσκολες αποφάσεις, φέρνοντας ως παράδειγμα την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, κόντρα στις διαμαρτυρίες των συνδικάτων.

Η αγγελία που εμφανίζεται στον ιστότοπο devnetjobs.org, σκιαγραφεί το πώς αποφάσισε ο κ. Ντινόπουλος από την «πρώτη γραμμή» της δημοσιογραφίας, να βρεθεί στην «πρώτη γραμμή» της πολιτικής, πρώτα ως δήμαρχος Βριλησσίων και κατόπιν ως βουλευτής και υπουργός, με την επισήμανση ότι μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα στο εξωτερικό.

Το in.gr επικοινώνησε με τον κ. Ντινόπουλο, ο οποίος διατήρησε τη θέση που είχε εκφράσει μετά τις βουλευτικές εκλογές, ότι δηλαδή δεν προτίθεται να κάνει δηλώσεις.

O πρώην υπουργός Εσωτερικών μέ ανάρτησή του στο Twitter απάντησε στα δημοσιεύματα λέγοντας ότι «το αυτονόητο στην πολιτική, έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει», με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, να σχολιάζει την ανάρτηση, υπογραμμίζοντας πως «κάνεις πολύ καλά και είναι παράδειγμα ότι δεν πλούτισες από την πολιτική για να κάθεσαι!».

Πηγή: in.gr