Με στόχο την τόνωση της αγοραστικής κίνησης και την καταγραφή-αντιμετώπιση των προβλημάτων στο εμπόριο στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, παγκρήτια σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας Αντίπας Σηφάκης.  

Στην σύσκεψη με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης Νίκου Ραπτάκη, συμμετείχαν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, των εμπορικών συλλόγων, εστιατόρων καφέ Ηρακλείου, ο σύνδεσμος τουριστικών πρακτόρων Κρήτης, ή Ένωση Ξενοδόχων Κρήτης, και τα στελέχη των διευθύνσεων ανάπτυξης εμπορίου της Περιφέρειας. Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας Σηφάκης Αντίπας ανέφερε ότι, «επιδιώκουμε τον διάλογο με τους φορείς της αγοράς, να καταγράψουμε τα προβλήματα και να εξετάσουμε ποιές λύσεις μπορούμε να δώσουμε από πλευράς Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. 

Στην σημερινή παγκρήτια σύσκεψη γίνεται ανταλλαγή απόψεων, θα ακούσουμε προτάσεις, και είμαστε εδώ όλοι πρόθυμοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της αγοράς, του εμπορίου».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αντίπας Σηφάκης επεσήμανε παράλληλα ότι σκοπός της Περιφέρειας Κρήτης είναι τονωθεί οικονομικά η αγορά του νησιού, που την τελευταία πενταετία έχει δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα από την οικονομική κρίση, και σε αυτήν την κατεύθυνση οι φορείς της αγοράς και οι παραγωγικές τάξεις βρίσκονται σε συνεργασία με την Περιφέρεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. 

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook