Ενδιαφέρον για  τον Α.Ο.Χ. εξέφρασε ο Κώστας Σγουράκης, που σε δήλωσή του αναφέρει ότι υπάρχει επιτελείο με επικεφαλής τον ίδιο, που θέλει να αναλάβει την ομάδα.

Ο γιος του άλλοτε προέδρου του ΑΟΧ, Κωστή Σγουράκη, που διετέλεσε και ο ίδιος σε νεαρή ηλικία πρόεδρος της Α.Ε. Χανίων, γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για την ομάδα του τόπου του, από την Κέρκυρα στην οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε δήλωσή του:

«Λοιπόν, τα ψέματα τελείωσαν εκεί κάτω στα Χανιά!
Βγάζω ανακοίνωση φόρα νόστρα… Θέλω τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ!
Και επειδή οι σωστοί άνθρωποι δεν κάνουν συζητήσεις από FACEBOOK σας λέω θα ξεσκίσω καταστάσεις και έκτροπα και θα ανακαλύψω τι χρωστάει ο σύλλογος και θα καθαριστούν όλα.
Θα διωχτούν όλοι από το πάτο και θα προσεχτεί η δύναμη πυρρός μας, ο κόσμος μας, η καρδιά μας και οι ακαδημίες μας που πρέπει το Χανιώτικο στοιχείο να επιζήσει.
Όραμα;
Α’ Εθνική και καθιέρωση.
Αρχίζω και δεν παίρνω χαμπάρι κανένα.
Αααα… ξέχασα, για τα λεφτά; Πάντως σίγουρα θα παρουσιαστούν παρέα μου το επιτελείο με επικεφαλής σίγουρα εμένα αλλά με τεράστια μορφή στο χώρο της Εμπορικής Ναυτιλίας και του επιχειρηματικού κόσμου.
Θα τα ξαναπούμε… Κανείς δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να με σταματήσει.
Άσε που δεν παίρνω χαμπάρι κανένα.
Μπράβο, ό,τι κάνανε-κάνανε, ό,τι δώσανε-δώσανε και δεν με νοιάζει τίποτα. Απλά σέβομαι δύο-τρεις ανθρώπους και τίποτα παραπάνω.

Κωστής Σγουράκης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook