Τέσσερα ακόμη άτομα συνελήφθησαν για πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου. Οι τέσσερις αλλοδαποί επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ιταλία και Γαλλία.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τέσσερις  αλλοδαποί, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες (26.05.2015) το πρωί, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, συνελήφθησαν 19χρονος και 28χρονος, αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, 21χρονη αλλοδαπή υπήκοος Κονγκό και 25χρονος υπήκοος Τόγκο, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Μάλτας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Μιλάνο Ιταλίας, ο 28χρονος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας, ενώ η 21χρονη και ο 25χρονος Αρχών Γαλλίας, για να ταξιδέψουν με προορισμό το Παρίσι Γαλλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook