Το Σάββατο 30 Μαϊου 2015 ώρα 20:00 στο Νεώριο Μόρο,( ευγενική παραχώρηση του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Χανίων), θα γίνουν οι απονομές βεβαιώσεων παρακολούθησης στους σπουδαστές του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης τμ Χανίων της διδακτικής περιόδου 2014-2015.

Παράλληλα ο Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής Δρ.Βασιλειάδης θα δώσει διάλεξη ανοιχτή και στο κοινό, με θέμα: «Το σύνδρομο της ελληνικής οικογενειακής πολυκατοικίας: Ο φόβος και ο πόθος της συνάντησης με τον εαυτό και τους άλλους…».

Ως Α.Λ.Π. Κρήτης συγχαίρουμε τους συμμετέχοντες οι οποίοι επέλεξαν να διαθέσουν μέρος του ελάχιστου ελεύθερου τους χρόνου τους για την αυτομόρφωση και αυτοβελτίωση τους και τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλουμε ως Α.Λ.Π. στον τομέα της διά βίου επιμόρφωσης. 

Ευχαριστούμε επίσης για την στήριξη, την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων για την διάθεση της αίθουσας για την πραγματοποίηση των μαθημάτων μας. 

Ευχαριστούμε επίσης την Σούλα Ζώτου υπεύθυνη του Π.Κ. για την ευγενική και πρόθυμη συνεργασία, τον Χρήστο Γαρμπιδάκη για την άψογη τεχνική υποστήριξη και βέβαια όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν με συνέπεια και υψηλή υπευθυνότητα στην άψογη λειτουργία του τμήματος.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή επάνοδο στα μαθήματα με το καλό τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook