Ο πρωταθλητής Χανίων Άρης Σούδας ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ με ήττα –την πέμπτη στη σειρά- από τον ΟΦ Ιεράπετρας (3-1).

Οι γηπεδούχοι, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου στα Χανιά, είχαν σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους Ταρτάλα, που αρνήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις το γκολ στους παίκτες του Άρη.

Στο 15’ ο Τζελέπης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Βισκαδούρος υπέδειξε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κ. Γαλανάκη στον Ακαμωτάκη, δείχνοντας και κόκκινη στον αμυντικό του Άρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο “παθών”, που ευστόχησε για το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 56’ με τον Μεμετζή, για να πετύχει το δεύτερο γκολ του στο 80’ ο Ακαμωτάκης. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 88’ με τον Αντ. Γαλανάκη.

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Νίκος Καπαράκης): Ταρτάλας, Μεμετζής, Μίγγας, Τζελέπης, Φρουζάκης, Κουγιουμτζάκης, Πετάσης, Τοψιδέλης, Μπαριτάκης (70′ Πυθαρούλης), Χρυσοφάκης (5′ λ.τρ. Σγουρός), Ακαμωτάκης

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Σαρτζετάκης, Σκαλέρης (80’ Ποθητός), Χατζηγιάννης, Κεμπάτσι, Κ. Γαλανάκης, Ξανθουδάκης, Φέζγκα, Τερεράκης (48’ Γυπάκης), Παπαθανασίου, Αντ. Γαλανάκης, Κονταξάκης.

*Στο άλλο παιχνίδι ο Ρούβας πήρε νίκη γοήτρου με 4-1 κόντρα στον Ερμή στα Ζωνιανά, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν την φιέστα τους για την επάνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook