Ο Πανακρωτηριακός σε ανακοίνωσή του εκφράζεται με κολακευτικά λόγια για τον Μποχώνη, που με τη σειρά του ευχαριστεί θερμά την πρώην ομάδα του για τη συνεργασία.

Η γραπτή δήλωση του Μποχώνη:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα του Πανακρωτηριακού, για αυτόν τον όμορφο και διδακτικό χρόνο που πέρασα εκεί. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σβουράκη ο οποίος ήταν άψογος απέναντι μου και ήταν πάντα δίπλα μας, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό τιμ των Παπαδάκη-Ζερβουδάκη. Επίσης, τους πρώην πλέον, συμπαίκτες μου που ήμασταν μαζί στα καλά και στα άσχημα αλλά και όλους τους αφανείς ήρωες που δουλεύουν για το σύλλογο και δίνουν την ψυχή τους για αυτόν. Εύχομαι η νέα σεζόν να τους φέρει αυτό που ονειρεύονται, το πρωτάθλημα, και θέλω να γνωρίζουν ότι θα είμαι δίπλα τους.

Νίκος Μποχώνης»

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού:

Τα Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο και της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια, εύχονται καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή Νίκο ΜΠΟΧΩΝΗ, στην επιστροφή του στον Α.Ο Χανιά και τη Football League. Ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρωθούν οι στόχοι του.

Η πόρτα του Πανακρωτηριακού θα είναι πάντα ανοικτή για τον Νίκο ΜΠΟΧΩΝΗ, ο οποίος με την παρουσία και την αγωνιστικότητά του, τίμησε την ομάδα μας, δίνοντας πάντα σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό του εαυτό, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook