Η διαδικασία για κάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου για τη σύσταση της ΠΑΕ Κισσαμικός ξεκίνησε,  με την Χανιώτικη ομάδα να γνωστοποιεί τις λεπτομέρειες συμμετοχής.

Αναλυτικά η πρόσκληση στην οποία υπάρχει και ο αριθμός του ειδικού λογαριασμού της τράπεζας για την καταβολή των χρημάτων για τις μετοχές:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 68 του Ν. 2725/99, ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και τη σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου της 7-6-2015 για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου να ασκήσουν το δικαίωμα προτίμησης και να συμμετάσχουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) εντός προθεσμίας 15 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, δηλώνοντας τον αριθμό των μετοχών, καταβάλλοντας ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών της οποίας επιθυμεί να αναλάβει κάθε μέλος.
Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ και διαιρείται σε 30.000 μετοχές, αξίας 10 ευρώ εκάστη.
Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ εντός του Δημοτικού Σταδίου Κισσάμου από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 18.00 – 20.30 και η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR 3801727690005769076504636, SWIFT-BIC: PIRBGRAA, με την αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ – ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ Π.Α.Ε.»

Για την προσωρινή Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Αντώνιος Ροκάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook