Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων της επόμενης ημέρας του ΟΦΗ. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντίπας Σηφάκης, τα στελέχη της ομάδας των «7» Δημήτρης Αποστολάκης, Μιχάλης Σερπετσιδάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης.

Μέσα από συζήτηση και καλό κλίμα, βρέθηκε η χρυσή τομή για την κατάθεση των προτάσεων όπου τελικά αποφασίστηκε ότι ο Ερασιτέχνης θα περιμένει την κατάθεση προτάσεων μέχρι το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουνίου και στην συνέχεια, την Δευτέρα θα αποφασίσει που θα δώσει το χρίσμα της επόμενης ημέρας στον σύλλογο.

Η κουβέντα στράφηκε γύρω από τις διαδικασίες που χρειάζεται να γίνουν για να ξεκινήσει η εκκαθάριση ενώ έγινε και τηλεφωνικό… meeting με τους Χάρη Γρηγορίου, Μανώλη Φωτάκη που θα είναι οι δύο δικηγόροι που πρόκειται να αναλάβουν το δύσκολο έργο της εκκαθάρισης.

Μανουσάκης – Φασομυτάκης οι εκκαθαριστές

Ακόμα αποφασίστηκε στην συνάντηση που έγινε ότι χρέη εκκαθαριστών θα αναλάβουν οι Ανδρέας Μανουσάκης και Γιάννης Φασομυτάκης.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook