Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων της επόμενης ημέρας του ΟΦΗ. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντίπας Σηφάκης, τα στελέχη της ομάδας των «7» Δημήτρης Αποστολάκης, Μιχάλης Σερπετσιδάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης.

Μέσα από συζήτηση και καλό κλίμα, βρέθηκε η χρυσή τομή για την κατάθεση των προτάσεων όπου τελικά αποφασίστηκε ότι ο Ερασιτέχνης θα περιμένει την κατάθεση προτάσεων μέχρι το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουνίου και στην συνέχεια, την Δευτέρα θα αποφασίσει που θα δώσει το χρίσμα της επόμενης ημέρας στον σύλλογο.

Η κουβέντα στράφηκε γύρω από τις διαδικασίες που χρειάζεται να γίνουν για να ξεκινήσει η εκκαθάριση ενώ έγινε και τηλεφωνικό… meeting με τους Χάρη Γρηγορίου, Μανώλη Φωτάκη που θα είναι οι δύο δικηγόροι που πρόκειται να αναλάβουν το δύσκολο έργο της εκκαθάρισης.

Μανουσάκης – Φασομυτάκης οι εκκαθαριστές

Ακόμα αποφασίστηκε στην συνάντηση που έγινε ότι χρέη εκκαθαριστών θα αναλάβουν οι Ανδρέας Μανουσάκης και Γιάννης Φασομυτάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook