Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος Δημοσιογραφίας από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Ευρωπαϊκή Πρόοδος” στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης, φιλοξενήθηκαν στην τηλεόραση Creta.

Ρόλο οικοδεσπότη και ξεναγού ανέλαβε ο Αρχισυντάκης κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. Χρήσιμες πληροφορίες και ωφέλιμες γνώσεις μοιράστηκε με τους καταρτιζόμενους και ο Διευθυντής Ειδήσεων της τηλεόρασης Creta κ. Μανώλης Αλεξάκης.

Τους καταρτιζόμενους κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης στη τηλεόραση Creta συνόδευαν η δημοσιογράφος και εισηγήτρια στο σεμινάριο κα Ρένα Σημειαντωνάκη και η υπεύθυνη κατάρτισης του ΚΔΒΜ “Ευρωπαϊκή Πρόοδος” κα Μαρία Γιαμπουλάκη.

Κατά την επίσκεψή τους είδαν στην πράξη όλα όσα είχαν διδαχτεί μέχρι σήμερα από τους εισηγητές του σεμιναρίου. Παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με όλους τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης Creta και να αποκτήσουν έτσι μία συνολικότερη εικόνα για το αντικείμενο της δημοσιογραφίας.

Το πρώτο τμήμα Δημοσιογραφίας ολοκληρώνει τον κύκλο μαθημάτων στις 20 Ιουνίου και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο τμήμα.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο τμήμα δημοσιογραφίας επικοινωνήστε με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Ευρωπαϊκή Πρόοδος” στο 2811 103 135 ή μέσω e-mail στο[email protected] .

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook