Την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τα διοικητικά της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά γνωστοποίησε πριν από λίγη ώρα ο Κώστας Σγουράκης, σε ραδιοφωνική εκπομπή του Χανιά ΣΠΟΡ FM.

Ο Σγουράκης, ήρθε στα Χανιά πριν λίγες ημέρες με τους συνεργάτες του Ηρακλή Τσίκινη, Άκη Βάρελη (σε αυτούς προστέθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης), για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες, αλλά όπως ανέφερε κάποιοι δεν τον άφησαν να υλοποιήσει το όραμα που είχε για τον Α.Ο. Χανιά.

Παράλληλα είπε ότι ο Παντελής Ευθυμάκης τον ενημέρωσε ότι αρκετοί μέτοχοι του ΑΟΧ δεν ήταν θετικοί στο να δοθεί το “χρίσμα” στον ίδιο και τους συνεργάτες του, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γιώργο Βούρβαχη, λέγοντας ότι δεν τους έδωσε την “ευλογία” του για την προσπάθεια αυτή.

Ακόμα αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον Νίκο Κατσιγιάννη, που όμως του ανέφερε ότι είναι απογοητευμένος από τον ΑΟΧ και δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά, ενώ για τον Μιχάλη Τζουγκαράκη σχολίασε ότι ο ίδιος του είπε “προχώρα κι εγώ θα χειροκροτήσω τις κινήσεις σου”.

Όπως κατέληξε στις δηλώσεις του: «φεύγω από τα Χανιά με ψηλά το κεφάλι, σας παρακαλώ βρείτε τον καλύτερο δρόμο για την ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook