Δριμύτατη κριτική σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης άσκησε -για ακόμη μία φορά- η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με τον ρόλο του διαδραματίζουν υπέρ του μνημονίου, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Στην Ζωή Κωνσταντοπούλου τέθηκε ερώτηση για το εάν συμφωνεί με την διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης, η οποία ζητά από τους πιστωτές συνέχιση του προγράμματος χρηματοδότησης, απομείωση (και όχι διαγραφή) του χρέους αλλά και εάν υποστηρίζει πως δεν πρέπει να πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ.

Τότε η Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε πως επρόκειτο για πολτιτική ερώτηση και συνέχισε: “Το πλαίσιο το δημιούργησαν άλλοι και οφείλουν απαντήσεις σε σχέση με το πόρισμα… Έχουμε μια κυβέρνηση που παλεύει. Με αυτά τα πορίσματα δίνουμε επιχειρήματα σε όσους είναι διατεθειμένη να συμβάλουν. Όταν κατατίθενται τόσο σοβαρά πορίσματα, είναι πολύ απογοητευτικό εκπρόσωποι των ΜΜΕ να δημιουργούν σύγχυση και τρόμο. Είπατε πως είστε από τον ΣΚΑΪ, έτσι δεν είναι; Παρακολουθούμε με φρίκη και το λέω ευθέως – δεν σας αποδίδω προσωπικά κάτι – όμως είναι απογοητευτικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο δημοσιογράφος απάντησε πως “δεν έχει πάει σε σεμινάριο”, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να απαντά: “Χαίρομαι που δεν πήγατε σε σεμινάριο…”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook