Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Φαζό, Δαμιανάκη, Μπολάκη που τους έγινε πρόταση μέχρι το 2018 ωστόσο εκείνοι δεν απάντησαν… ζητώντας προθεσμία γιατί έχουν και άλλες προτάσεις.

Με τους Φαζό, Δαμιανάκη, Μπολάκη συναντήθηκε ο Γιάννης Πολεμαρχάκης όπου τους κατέθεσε πρόταση για τριετή συμφωνία. Ωστόσο οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι κάποιοι εξ αυτών δεν είδαν και με τόσο καλό μάτι την πρόταση του ΟΦΗ. Όπως ισχυρίσθηκαν στην συνάντηση με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη, ζήτησαν διορία για να απαντήσουν καθώς έχουν προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ – επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gentikoule.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Τα παιδιά του ΟΦΗ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον σχεδιασμό της κρητικής ομάδας για την επόμενη χρονιά στη Γ Εθνική. Ο ΟΦΗ θέλει τους μικρούς που αναδείχθηκαν φέτος, να αποτελέσουν την βάση της κρητικής ομάδας για τα επόμενα χρόνια και αυτό το περιεχόμενο είχε η συνάντηση που είχε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τους Μπάμπη Δαμιανάκη (14/6/1995), Μανόλη Μπολάκη (20/10/1994) και Μανόλη Φαζό (12/8/1995), στους οποίους κατέθεσε πρόταση συνεργασίας για τρία χρόνια.

Η πρόταση είναι με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές σε σχέση με το πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο που οι τρείς παίκτες είχαν υπογράψει με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Ο κ. Πολεμαρχάκης ζήτησε από τους παίκτες του ΟΦΗ να σκεφθούν πολύ σοβαρά για το μέλλον τους την πρόταση του ΟΦΗ και να δώσουν την οριστική τους απάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο κ. Πολεμαρχάκης ξεκαθάρισε στους μικρούς του ΟΦΗ, ότι θέση και επιθυμία της νέας διοίκησης της ομάδας είναι αυτά τα παιδιά να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας που θα στηθεί με στόχο την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκ. Τους εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες τους και την επιθυμία να πορευθούν μαζί. Οι ποδοσφαιριστές δεσμεύθηκαν ότι θα δώσουν την απάντηση τους στον ΟΦΗ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook