Και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης Ν. Χανίων θα συμμετέχουν ενεργά στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ την Τρίτη 28 και την Τέταρτη 29 του Ιούνη

Ενόψει της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος (νέο μνημόνιο) και του εφαρμοστικού Νόμου με τη διαδικασία του επείγοντος που συνεχίζει την αντιλαϊκή και νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης, της τρόικας και των τοκογλύφων δανειστών, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζοντας τη διαμαρτυρία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε και πραγματοποιεί τις πιο κάτω κινητοποιήσεις:

1. Συμμετοχή στην 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. την ΤΡΙΤΗ 28 και ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.

Συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη την χώρα.

Συμμετέχουμε όλοι στην ΑΘΗΝΑ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο ΠΕΔΙΟΝ του ΑΡΕΩΣ στις 11.0 το πρωί. Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα).

2. Κατάληψη και κλείσιμο των Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής και της Μαυροράχης από την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 στις 12.00 το βράδυ μέχρι την ημέρα καταψήφισης των νέων αντιλαϊκών μέτρων.

3. ΚΑΤΑΛΗΨΗ όλων των ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ της χώρας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου. Στη διάρκεια των καταλήψεων πραγματοποιούνται Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και Ενημερωτικές περιοδείες για τη μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη τη χώρα.

4. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 στις 7.00 το απόγευμα στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ και συμμετοχή στην περικύκλωση της Βουλής.
Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλούνται να οργανώσουν τη μαζική πανελλαδική κάθοδο των εργαζομένων στην περικύκλωση της Βουλής.
Η μηχανοκίνητη πορεία θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της περικύκλωσης της Βουλής και σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους συνδικαλιστικούς φορείς.