Συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, στα Χανιά

Επιπλέον συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Όλα άρχισαν από μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ ενός 36χρονου και ενός 65χρονου χθες στην περιοχή Σαμωνά του Αποκόρωνα Χανίων. Ο διαπληκτισμός είχε να κάνει με μεταξύ τους διαφορές, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να χτυπήσει τον 65χρονο.

Εκείνη την ώρα έφτασε στο σημείο ο γιος του 65χρονου, 26 ετών ο οποίος κρατώντας κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του 26χρονου και του 36χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο δεύτεροςΑσθενοφόρο μετέφερε τον 36χρονο στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο αναζήτησαν τον 26χρονο που στο μεταξύ είχε φύγει.

Ο 26χρονος γιος παραδόθηκε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Τόσο ο 36χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος όσο και ο 26χρονος, έχουν συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επιπλέον συνελήφθη και ο 65χρονος πατέρας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Χαρακτηριστικό του τι συνέβη με την ανταλλαγή των πυροβολισμών, είναι το γεγονός ότι στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν από την αστυνομία και κατασχέθηκαν 17 κάλυκες και 1 πλήρες φυσίγγιο.

Ακολούθησε έρευνα, στην οικία του 65χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε, κυνηγετικό όπλο (δίκαννο) και συνελήφθη. Η  προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook