Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στο Δημ. Στ. Κισσάμου, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Κισσαμικός, για την παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League.

Υπό τις οδηγίες του Σπύρου Μπαξεβάνου -για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- και των συνεργατών του θα ξεκινήσει η προετοιμασία του “δελφινιού”.

Τα νέα πρόσωπα αναμένεται να είναι αρκετά, χωρίς ακόμα όμως να έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποια μεταγραφή.

Από το περσινό ρόστερ έχουν ανακοινωθεί ότι ανανέωσαν και συνεχίζουν (γιατί είχε ανακοινωθεί και ο Φραγκουλάκης, αλλά έφυγε για τον ΟΦΗ) οι Τσερκέζος, Βλάχος και Σελινιωτάκης, ενώ όπως όλα δείχνουν (αλλά και με βάση διάφορα δημοσιεύματα) θα παραμείνουν… κάτοικοι Καστελίου και οι Λαζαρίδης, Μποτωνάκης, Στεφανίδης, Τσικουδάκης, Σμίλτος, Κοντοπίδης. Στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν και οι γηγενείς Ζαχ. και Λευτ. Κομπογεννητάκης, Γιουρουκάκης, αλλά και ο Κοκάκης, που είχε αποκτηθεί από τον Κρ. Αστέρα.

Η ανακοίνωση για την έναρξη της προετοιμασίας:

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα την βρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Football League. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook