Ανοιχτή παραμένει η στάση που θα κρατήσει η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενόψει της δεύτερης ψηφοφορίας για τα προαπαιτούμενα μέτρα που αφορούν τη νέα συμφωνία με τους δανειστές.

Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο χρόνος κατά τον οποίο θα γίνει η συζήτηση στην Ολομέλεια, αλλά και η ώρα της ψηφοφορίας.

Η συνεδρίαση των τεσσάρων αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 09:00, όμως η κα Κωνσταντοπούλου δεν έχει καθορίσει τον χρόνο στον οποίο οι επιτροπές θα δώσουν την έκθεσή τους, όπως μετέδωσε το Mega. Έτσι, οι πρόεδροι των Επιτροπών θα αποφασίσουν για τον χρόνο που θα χρειαστούν.

Ωστόσο, από την ώρα που θα ολοκληρωθεί η συνεδρίαση των Επιτροπών, θα εξαρτηθεί ο χρόνος σύγκλησης της διάσκεψης των προέδρων, οπότε και θα αποφασίσει πότε θα γίνει η συζήτηση στην Ολομέλεια και πότε η ψηφοφορία.

Έτσι εκφράζονται φόβοι για τη στάση που θα κρατήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και για το αν θα επιχειρήσει να καθυστερήσει τη διαδικασία, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες ανάλογες συνεδριάσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς, ζητά στο εισαγωγικό σημείωμα του προς την πρόεδρο της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου, να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αύριο 22 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook