Με αντικείμενο την αδειοδότηση των αθλητικών χώρων του Δήμου Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των μελών της επιτροπής αθλητισμού στο Δημαρχείο της πόλης ,με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού.

«Μετά από μακράν και διεξοδική συζήτηση διαπιστώσαμε ότι  υφιστάμενοι αθλητισκοί χώροι : όπως τα γήπεδα (Αγίου Νικολάου-Νεάπολης-Ελούντας-Κριτσάς κ.α ) δύναται να έχουν τυπική άδεια λειτουργίας, τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, γνωστοποιωντας επίσης ότι ζήτησε από τους συνεργάτες του, να συνταχθεί  προυπολογισμός-πέραν της τυπικής αδείας- προκειμένου να καταγραφούν οι πραγματικές ανάγκες και οι χώροι αυτοί με την προμήθεια υλικών, τη δημιουργία νέων δομών, την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας, ν΄αποκτήσουν ουσιαστικό ρόλο και να είναι πραγματικά κατάλληλοι και ασφαλείς για τα παιδιά και όσους αθλούνται σ΄αυτούς.

Το επόμενο δεκαήμερο,όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει νέα συνάντηση της επιτροπής αθλητισμού, προκειμένου να έχουν συγκεντρωθεί τα στοιχεία εκείνα που απαιτούνται (οικονομικά ) ώστε να οριστικοποιηθούν οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, δεδομένου ότι οι φάκελοι για την αδειοδότηση των χώρων αυτώνθα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι 31/12.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του  Δήμου κ.κ. Χάρης Αλεξάκης. Λευτέρης Ραφαιλάκης, καθώς και τα μέληςτης επιτροπής κ.κ. Λευτέρης Κουτάντος, Φίλιππος Μαστορής.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook