Το είδαμε κι αυτό!

Τον εφιάλτη κάθε γυναίκας έζησε μία τραγουδίστρια από το Μεξικό. Ο λόγος για την 42χρονη Πατρίτσια Ναβιδάδ, η οποία την ώρα τραγουδούσε live σε εκπομπή, έπεσε το σερβιετάκι της σε δημόσια θέα. 

Η 42χρονη τραγουδούσε σε πρωινό σόου, όταν η σερβιέτα άρχισε να γλιστράει κάτω από το μίνι φόρεμά της πέφτοντας στα πόδια της, με την κάμερα δυστυχώς να καταγράφει καρέ-καρέ το ατυχές περιστατικό. Αν και η σερβιέτα ήταν στο πάτωμα, η τραγουδίστρια συνέχισε σαν μην συμβαίνει τίποτα.

Φυσικά, ατυχές  περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου και προκαλεί ποικίλα σχόλια στα social media. Η Ναβιδάδ, μάλιστα, απάντησε μέσω Twitter σε όσους την κοροϊδεύουν ή υποστηρίζουν πως ήταν «στημένο» για να αποσπάσει δημοσιότητα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έριξα εγώ τη σερβιέτα μου. Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια έγραψε: «αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να με κοροϊδεύετε ή να με ντροπιάζετε. Αντί να με κρίνετε, να με δείχνετε με το δάχτυλο, ή να μου κάνετε bullying θα έπρεπε να θυμάστε ότι απλά είμαι γυναίκα»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook