Ζήτησε συγνώμη από τους παίκτες, τους καθησύχασε και τους ευχαρίστησε για την ανοχή τους. Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το απόγευμα ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά Νίκος Χατζηδάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι λόγω οικονομικής στενότητας αν γίνει μεταγραφή θα είναι ενός μικρού, ενώ επεσήμανε ότι οι πόρτες του ΑΟ Χανιά είναι ανοιχτές σε όποιον ενδιαφέρεται. Αρκεί να δώσει τα διαπιστευτήρια του!

«Το διοικητικό συμβούλιο είναι κοντά στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα. καταγράψαμε τα προβλήματα τα ιεραρχήσαμε και ήδη έχουμε δρομολογήσει τα θέματα με στόχο να βρούμε τη καλύτερη δυνατή λύση. Θα ήθελα όμως να ζητήσω συγνώμη από τους παίκτες και τον κόσμο αν το προηγούμενο διάστημα έγινε κάτι που δεν υπέπεσε στη προσοχή μου αλλά και αν τους ευχαριστήσω για την ανοχή που έχουν δείξει στα υφιστάμενα προβλήματα» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις μεταγραφές ξεκαθαρίζοντας ότι λόγω οικονομικών που αποτελούν προτεραιότητα δεν θα γίνουν άλλες. Άφησε ωστόσο ένα μικρό παραθυράκι για την απόκτηση ενός μικρού. Δεν παρέλειψε δε, να τονίσει ότι «Η αποχώρηση της Αγ.Παρασκευής και του Κεραυνού διευκολύνουν το στόχο της παραμονής μας, όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή. έχουμε δώδεκα δύσκολα ματς και τίποτα δεν θα κριθεί πριν τις επόμενες 4-5 αγωνιστικές».

Σχετικά με τα οικονομικά ο κ.Χατζηδάκης ήταν για μια ακόμα φορά σαφής: «Δεν θέλουμε να χρεώσουμε την ομάδα, κάνοντας μεταγραφές. Θέλουμε το καλοκαίρι να έχουμε καθαρά ταμεία ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και να μην υποθηκεύσουμε το μέλλον του συλλόγου. Όποιος θέλει να έρθει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Μπορεί να έρθει να καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και να αναλάβει ρόλο στο Δ.Σ. Ο ΑΟΧ είναι ανοιχτός…»

Τέλος ο πρόεδρος του ΑΟΧ ανακοίνωνε και τη πρόσληψη στη ΠΑΕ του δημοσιογράφου Γιάννη Ντουντουνάκη ο οποίος αναλαμβάνει θέση ειδικού συμβούλου και υπεύθυνος γραμματείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook